scene din filme…

…nu despre cele văzute…ci despre cele trăite…o idee ce mi-a venit pornind de la cele spuse de Andra.

Nu se poate ca printre toate filme văzute de-a lungul vieţii, să nu fi văzute şi filme romantice, să nu fi curs lacrimi suvoi, la anumite scene…de fericire. Toate/toţi ne-am dorit ca acele clipe să le trăim măcar odată în viaţa, pe viu.

Dacă au fost multe sau puţine? Probabil că au fost mai multe, dar numai 4 pe care nu le pot uita sau, care îmi răspund repede şi acum la apel! Ce reprezintă ele? Pe mine. În cele două ipostaze: femeia şi omul.

Primul moment a fost, după o zi lungăăăă, a primei zi de honeymoon…când din încurcătura agenţiei de turism…am nimerit în paradis…sau mai bine zis în Hotelul Sibiu, din Neptun…grădină cu brazi, flori, animăluţe, colivii cu papagali vorbitori si multicolori, in fiecare brăduţ, luminuţe cu senzori, şezlonguri, balansoare şi multe, multe lumânărele….o cameră de vis mare şi curată, un balcon plin de pânze după modelul mediteranean….o vedere la piscina luminată… servicii la un standard de 5 steluţe…toate într-o lună de miere…de o săptămână.

Al doilea moment…a fost atunci când proaspăt trezită din anestezie…mi-a fost adus pruncul proaspăt născut…luminiţa vieţii mele!

Al treilea moment, hmm, mă aflam la Constanţa…şi cineva, din grupul în care mă aflam, s-a gândit să-mi facă o surpriză. Şi a reuşit. Încă trăiesc momentul când mă îndreptam spre locul cu pricina, dar pe care nu-l ştiam şi nici nu bănuiam…ne-am oprit în faţa vedetei portuare, unde am fost invitată să urc…Plimbarea? Un vis! Stăteam acolo, pe una din balustradele exterioare ale ambarcaţiunii, ce spărgea nervoasă valurile , cu părul şi fusta în vânt…(bineînţeles când am ajuns acasă…am avut un nou target familial…o bărcuţă! Încă nu mi-a trecut!)

Al patrulea moment…a fost anul trecut, în concediu…într-un restaurant, aflat în aer liber, la ultimul nivel al hotelului…peisajul în asfinţit, lumânărelele de pe masă… romantism, nu glumă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *