O lună

Azi se împlineşte o lună de când am lansat site-ul (blogul) ăsta. Nu prea am cu ce să mă laud, dar văd că am un grup foarte restrâns de vizitatori care mă citesc, dar mă citesc pe mine, nu vin din greşeală de pe Google. Aşa că, în stilul unuia care tocmai a câştigat Oscaru’ (sau Zmeura de aur :-“) vreau să mulţumesc:

– lui Vlad, cred că e cel mai fidel vizitator şi comentator, noroc cu el – are cine să stea cu ochii pe mine; şi n-am uitat ce am promis, o să încerc să trag de mine să scriu mai mult pe SoftSquare.

– celor 28 de subscriberi pe care pluginul de statistică mă minte că îi am; Feedburner îmi zice că ar fi 2.

– lui Eth şi Dan, pentru că de fiecare dată când am avut o problemă care mă depăşea, n-au pomenit-o pe mama; şi pentru că sunt nişte uberzei ai CSS-ului.

Şi prietenei mele. Chit că nu citeşte prea des ce scriu aici, şi tocmai pentru asta. Că mă lasă să mă desfăşor, da’ nu mă lasă să-mi pierd toată ziua la calculator :D.

În final, ce vreau să vă rog: dacă mă citeşti, dacă ai ajuns aici din greşeală, sau dacă ai ceva să-mi zici, lasă un comentariu aici, e o statistică mai bună decât orice plugin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *