Schwarzenegger şi James Cameron vor fii prezenti in noul film Terminator

Cineastul care a lansat celebra franciză lasă însă vacant scaunul regizoral
Arnold Schwarzenegger a confirmat producţia unui nou film Terminator, dar şi revenirea la franciză a lui James Cameron. „Voi fi în distribuţie, dar şi pe lista producătorilor, iar de regie se va ocupa altcineva”, a declarat starul într-un interviu acordat la Cannes publicaţiei Screen Daily.

Actorul a spus că este nerăbdător să lucreze la proiect: „Abia aştept să fac încă un filmTerminator, mai ales dacă povestea va fi una bine scrisă, pe placul tuturor”. Odată întors în echipa de realizatori, Cameron va recâştiga unele drepturi de producţie şi va beneficia şi de o parte din profitul seriei. Până acum, nu a fost confirmat vreun regizor al producţiei recent anunţate. Seria Terminator este deja disponibila online gratuit pe letmewatchthis, noua adresa primewire.

Schwarzenegger a declarat încă din luna aprilie că intenţionează să continue franciza chiar şi fără cei de la Paramount Pictures: „Îmi doresc foarte mult un alt film al seriei… Doar pentru că Paramount nu are de gând să o continue nu înseamnă că nu există ale 15 studiouri care să îşi dorescă asta”, spunea el.
Lista proiectelor pe care starul de 69 de ani le are în lucru este destul de lungă. A încheiat recent filmările la Why We’re Killing Gunthe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *