schimbarea…că aşa m-am gândit că ar trebui să fie…

…că aşa m-am gândit că ar trebui să fie, odată ce aşa mă ştiţi şi m-aţi ştiut.

Ce vreauVeselie, asta vreau! Lumea mea pe care am creat-o cu ajutorul vostru îmi este dragă şi are uşa deschisă tuturor. Ce mai vreauSă fim o unitate şi când avem probleme! Se poate? Gândul bun şi o vorba bună sunt balsamul de care fiecare dintre noi are nevoie. Nu cred că prisoseşte cuiva. Cum nu cred că nimeni nu trece prin viaţă fără să nu ia un bobârnac mai mic sau mai mare.

Pe 14 noiembrie acest blog face un an ! Un an în care destulă lume s-a perindat, unii au venit şi au rămas, alţii şi-au văzut de drum…dacă mi-e dor de ei? Ei bine, da! Mă întreb unde e Gogu, unde e Lia, unde e Sandra, unde sunt mulţi alţii…

Astăzi am hotărât să transform locul asta de aici. De ce ? Pentru că sensibiloasă aşa cum sunt m-am legat de toţi, pentru că timp de aproape un an de zile, aici nimeni nu a avut nimic de împărţit cu altcineva, nimeni nu s-a certat, cu atât mai mult, nimeni pe nimeni nu a jignit. O mică comunitate care îmi umple sufletul de bucurie zi de zi ori de câte ori deschid acest blog. Nu sunt duplicitară. Nu joc două roluri. Am doar două nume. Nu pot juca decât rolul meu. Atât. Şi nici nu pot fi altceva decât sunt. Cei cu care am interacţionat de mai multă vreme, mă ştiu deja. Nu m-am ascuns. Nu sunt o anonimă.

Aşa că, ce-o să fie?

O coffee&tea,  ce altceva putea să fie? Nu la asta m-am priceput pâna acum? Nu cu asta v-am aşteptat până mai de curând? Păcat că am abandonat în ultimul timp şi regret. Dar acum repar şi nu doar pe termen scurt.

Cum se numeşte?

Fără nume!

La fiecare 2 zile (sau aproape! ca deh, mai sunt şi neprevăzute!) voi da câte o ceaşcă şi o temă, un subiect. Sau voi daţi tema. Sau problema pe care o aveţi. Şi ne spunem părerea. Dăm un sfat, vorbim din experienţa noastră, aia adunată de peste ani!

În acestă loc suntem cu toţii doar prieteni la o vorbă virtuală. Comentariile vor fi în continuare moderate, pentru că nu vreau să existe nicio problemă faţă de nimeni. Le voi modera repede. Nu vor fi sincope. În rest vom face ce-am făcut şi până acum. Vom fi împreună, pe firul nevăzut al internetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *