In cascada….totul, o cascada.

Prima impresie de WOW! a fost odată cu venirea la hotel. O cascadă ne-a întâmpinat. În spatele perdelei de apă, intrarea în hotel. Am admirat ce era de admirat din punct de vedere estetic, neştiind că de fapt, toată viaţa acestui hotel (cred că-i valabil în toate!) se bazează pe ideea de asigurare a continuităţii şi pe căderea în trepte, necontenită.

Aseară s-a schimbat seria, noi fiind atipici cu numărul de zile, am venit cu 2 zile înainte de schimbare şi vom pleca cu 3 zile după începerea următoarei serii. Aseară, a fost spectacolul de Bun Venit, la care am rămas destul de impresionată, ca să nu zic altfel. Tot staful hotelului s-a perindat pe scenă, ne-au urat toate cele şi au făcut prezentarea hotelului cu tot cu activităţile oferite free cât şi pe cele extra. Asta, pe parcursul întregului spectacol. Informaţii date cu picătura nu în fugă şi nici în mod agasant.

Au 4 departamente principale: recepţie clienţi, curăţenie hotel, entertainment şi bucătăreala. 4 Oameni ţin întreg hotelul, care după o socoteală simplă, după ce scrie pe site…se tot adună vreo 2000 de turişti,la capacitate maximă, de toate vârstele şi multe naţii…care, nu părăsesc nicicum de pe cele 8,7 ha ale hotelului…

Echipa de entertainment, 12 oameni, cu managerul în capul listei, asigură, începând de la 8 dimineaţa şi încheind la 2-3 în noapte, ca aceşti turişti să se simtă bine, să-i ţină în hotel, să-i antreneze făcând ca fiecare oaspete să se simtă important. Hmm…Muncă, multă muncă. Cum nu cred că la noi a fost vreodată şi nici nu cred că o să fim, în balcanismul nostru strâmt, vreodată capabili! Exemplul dat de aceşti copii, ruşi şi turci, cu dragoste pentru ceea ce fac, cu atât de multă energie pozitivă şi pentru oaspete, este de-a dreptul umilitor.

Dacă vrei să vezi şi vrei să înveţi, atunci ei sunt o lecţie de viaţă!

Programul lor zilnic…şi incomplet, fiindcă de la ora 8 dimineaţa, până la ora 10,00 sunt printre şezloguri şi stând de vorbă cu aproape fiecare explicând fiecare activitate în parte. După ora 16,30 încep repetiţiile pentru spectacol de seară, care ţine 2 h, până la ora 23,30, apoi, fuga la discoteca de plajă…Şi strâng tot timpul, nimic nu rămâne la voia întâmplării, nimic nepus la locul lui. Nu, nu ştiu când şi cât dorm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *