Aparat pentru soareci

Odata cu aparitia primaverii, fiecare locuitor dintr-o casa sau un apartament, incearca sa se protejeze  cat mai mult posibil de oaspetii neinvitati, cum ar fi soareci si insecte. Conditiile incomplete de igiena, aduc disconfort vietii fiecarei familii. Si daca mai adaugam sobolani si insecte, soricei, gandaci de bucatarie, furnici, paianjeni si altele, in peretii confortabili ai casei, o viata cu astfel de vecini devine de nesuportat.

O modalitate umana de combatere a daunatorilor

In prezent exista metode umane de lupta impotriva daunatorilor din casa, a caror principiu de functionare nu este efectul criminal asupra rozatoarelor, ci crearea unor conditii in care vietuitoare parasesc casa. Acorda atentie dispozitivului unic, denumit aparat pentru soareci. Esenta operei sale este de a emite impulsuri electromagnetice special, care actioneaza asupra rozatoarelor si insectelor, intr-un mod extrem de negativ, respingandu-i. In acest caz, dispozitivul Pest Reppeler este absolut sigur pentru oameni, pisici, caini si pasari.

Beneficiile utilizarii aparatului pentru soareci

  • Elimina soareci, sobolani, muste, tantari, furnici, gandaci, paianjeni, omizi si alte insecte din spatiile in suprafata de pana la 200 de metri patrati.
  • Absolut sigur pentru copii si adulti, precum si pentru animalele de companie, pisici si caini.
  • Nu emite miros neplacut si substante toxice.
  • Utilizat pentru orice camera in care exista electricitate.
  • Nu afecteaza functionarea altor aparate electrice.
  • Poate fi folosit 24 de ore din 24, fiind activata functia de noapte.
  • Design fiabil, operare simpla.
  • Pret accesibil.

Cum functioneaza aparatul pentru soareci

Principiul de functionare a aparatului pentru soareci, este de a crea impulsuri electromagnetice care afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor si insectelor. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca musafirii nepoftiti se vor intoarce din nou in casa ta, deoarece protectia impotriva daunatorilor cu ultrasunete, opreste daunatoarele la 200 de metri de casa ta, creandu-le disconfort. In plus, nu trebuie sa cumperi in mod constant baterii sau sa le realimentezi cu cartuse noi, pentru ca dispozitivul nu necesita altceva, decat o priza de alimentare la curent electric. Este foarte convenabil, practic si sigur, mai ales daca in casa exista copii mici sau animale de companie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *