Andrei şi telefoanele

De mic am fost pasionat de gadgeturi. Aşa cum erau ele pe vremea aia – puţine, primitive, “chinezării”. Am butonat tot ce mi-a picat în mână, am prins repede rostul tuturor gadgeturilor şi mă distram cu ele mai mult decât cu orice jucărie. Aşa că atunci când au apărut primele telefoane mobile, bineînţeles că mi-au captat imediat atenţia.

Ţin minte că eram fascinat când, prin 1999, ai mei şi-au luat primul mobil – un Nokia 5110. Am butonat fiecare colţişor al telefonului, i-am ascultat de o mie de ori fiecare sonerie şi am devenit un maestru absolut al jocurilor Snake şi Maze. Doi ani mai târziu, urma să devină primul meu telefon.

Cam aşa a început pasiunea mea pentru gadgeturi. Pasiune valorificată din plin, când m-am înscris ca editor la un blog de tehnologie.

Pasiunea ar fi motivul principal pentru care mi-aş dori un HTC Magic. Sau pentru că acum nu am un telefon care să facă faţă nevoilor mele, sau a secolului 21 (vezi poza).

Şi îmi doresc să-l câştig pentru că sunt împrăştiat – am strâns de câteva ori bani pentru un telefon nou, puternic, şi am sfârşit prin a-i cheltui. Pe aceeaşi linie, din noiembrie strâng bani pentru cauciucuri de vară. Şi e august, iar eu merg cu alea de iarnă. Eh.

Sau mi-l doresc pentru că sunt fan Google. Şi am aşteptat să pun mâna pe un telefon cu Android de la primele zvonuri, pentru că iPhone mă distrează, e simpatic, în trend, dar când vine vorba de aplicaţii şi funcţii, nu îşi merită banii. Windows Mobile e la fel de bun pe cât a fost Windows Me, iar alte softuri nu m-au încântat.

În concluzie, sper să câştig, pentru că îl merit şi pentru că n-am câştigat niciodată un astfel de concurs, cu un astfel de premiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *